Elnöki beköszöntő

Lapszám: Fül-Orr-Gégegyógyászat | 2011 | 57. évfolyam 3. szám

Tisztelt Kollégák, Kedves Barátaim!


Egyesületünk életében örömteli és jelentős változásként értékelendő, hogy 2011. július 1-ji dátummal új szolgáltatóval, a Promenade Kiadóval kötöttünk szerződést annak reményében, hogy szaklapunk és honlapunk is megújult formában és még igényesebb tartalommal jut majd el az érdeklődőkhöz.

A korábbi évek tapasztalatai alapján igyekeztünk olyan változtatásokat eszközölni, hogy szaklapunk és honlapunk is minden igényt kielégítsen. Elsődleges célunk az volt, hogy a Kollégák elégedettek legyenek a külső megjelenéssel, s információ éhségüket kielégíthessék.

Szaklapunk vonatkozásában az a hosszú távú célunk, hogy a Fül-orr-gégegyógyászat impakt faktorral rendelkezzen, e folyamat első állomásaként a Pubmed-re való felkerülést kell elérnünk. A követelményeket jól ismerjük, s egyesületünk a jövőben aktívan ténykedik majd e cél elérése érdekében. Szaklapunk cikkei a jövőben online is elérhetők lesznek, s a közleményekhez kapcsolódóan videók és színes műtéti fotók megtekintésére is lesz lehetőség a honlapon keresztül. Szeretnénk, ha minden megyei kórház is bemutatná egy-egy esetismertetés vagy rövidebb beszámoló keretében az ott folyó munkát. Szakmánk kiválóságait rendszeresen felkérjük majd összefoglaló, illetve továbbképző ún. „state of the art” jellegű közlemények megírására. A „How I do it” rovatban lehetőség lesz egyéni állásponton alapuló gyógyító tevékenység vagy műtéti megoldás ismertetésére.

Reményeink szerint a megújuló honlap fontos szerepet tölt majd be a távoktatásban, s a fontosabb rendezvényeken készült videók is hasznos információkat közvetítenek majd. Szeretnénk, ha mind a szaklap, mind a honlap fórumot nyújthatna az Egyesület Szekcióinak a bemutatkozáshoz, a szakmai irányelvek, a szakmapolitika hírei, a hazai és nemzetközi konferencia naptár és az aktuális pályázatok ismertetéséhez.

Fontosnak érezzük, hogy a honlapra látogató betegek is az egyes műtéteket, illetve kórképeket illetően megfelelő tájékoztató anyagot találjanak. Ennek kitűnő példája a Promenade Kiadó www.betegvagyok.hu című weboldala.

Hosszú távon szeretnénk azt is elérni, hogy megfelelő szponzorációs háttér mellett angol nyelvű szaklapot is el lehessen érni a megújult honlapon keresztül.

Egyesületünk elnöksége nevében kérem a kedves olvasókat, hogy fogadják szeretettel és türelemmel mind a megújult szaklapot mind pedig az új honlapot. Örömünkre szolgálna minden építő és segítő szándékú hozzászólás vagy javaslat annak érdekében, hogy jól eső érzéssel nyugtázzuk a változásokat.

Kívánok minden olvasónak és honlap látogatónak hasznos információszerzést és kellemes böngészést.

Prof. Dr. Gerlinger Imre
egyetemi tanár
A Magyar Fül-, Orr-, Gége és Fej-, Nyaksebész
Orvosok Egyesületének Elnöke
 

Cikk értékelése Eddig 8 felhasználó értékelte a cikket.

Hozzászólások

Bejelentkezés

Technikai forródrót:
+36 30 327 4143

  AZ EGYESÜLET TÁMOGATÓI:

 

Victofon amplifon teva

 
Egyesületünk bankszámlaszáma:
11708001-20315478-00000000
 
Tagdíj: 6000 Ft/év

Kérjük a tagdíjat erre a
számlaszámra fizesse!
 
 
A Magyar Fül-orr-gégészet
fejlesztéséért Alapítvány
Adószám: 18190003-2-42

Számlaszám:
11701004-20217868-00000000

Ha úgy gondolja, hogy támogatja
céljainkat, kérjük, adja adója 1%-át
"A Magyar Fül-orr-gégészet fejlesztésért" Alapítványnak. Támogatását - betegeink nevében is - hálásan köszönjük!

Alapítványunkról további
információk
itt érhetők el!
 
ujsag 65. évfolyam, 4. szám

Válasszon lapszámot

Partnerek

  Megjelent!


Megjelent Hirschberg Jenő, Hacki Tamás, Mészáros Krisztina szerkesztésében a FONIÁTRIA ÉS TÁRSTUDOMÁNYOK első és második kötete.

További információk